Kuzhina është pika më e rëndësishme e konvergjencës në shtëpinë tuaj; si për kënaqësinë tuaj ashtu edhe për rishitjen. Prandaj marrja e hijes së saktë për dollapët e kuzhinës tuaj është themelore. Shumë prej tyre janë ridizajnuar ose kanë zgjedhur planet e dyshemesë që përfshijnë kuzhinën në zonën e rregullt, dhe shpesh nuk ka rajone të veçanta kuzhine / ngrënie / sallone. Bërja e zgjedhjes së hyrjes në zyrë një segment kyç në përcaktimin e gjendjes së mendjes dhe kënaqësisë në hapësirën tuaj jetësore. Bëni ashtu siç mund, zgjedhja e hijes së saktë për kuzhinën tuaj është shumë më e vështirë nga sa mund të presë. Kjo rregullisht i shtyn pronarët e pronave të zgjedhin Vaniljen.

Pse duhet të konsideroni të përdorni një ngjyrë jo partiake për dollapët tuaj

Mbajtësit e hipotekave shpesh nuk kanë dëshirë të mendojnë jashtë neutraleve (unë do të hartoj një blog më vonë për metodën më të aftë për të zgjedhur një hije të pabesueshme të paanshme të kuzhinës së kuzhinës) pasi që janë të mprehtë kjo mund të ndikojë në vlerësimin e rishitjes më vonë. Ata janë veçanërisht të gatshëm për ngjyrat e dollapit të kuzhinës si rezultat i rëndësisë së një kuzhine të jashtëzakonshme për të shitur një shtëpi. Në të vërtetë, kuzhina është mendimi kryesor për blerësit.

Tregtarët imagjinojnë rregullisht se në rastet kur ata e bëjnë shtëpinë e tyre duke u angazhuar gjerësisht se do të ketë më shumë entuziazëm për të. Arsyetimi konvencional do të bindte që sa më shumë blerës të mundshëm aq më e kushtueshme do të marrë një tregtar. Në çdo rast, nuk lë pas dore të marrë në konsideratë sasinë e kontributeve të arritshme në treg duke përdorur këtë metodologji ekuivalente të bazuar në zgjerim. E vërteta e çështjes është se të shkosh paanshëm nënkupton që ndërsa do të ketë një bazë më të gjerë të blerësve të mundshëm do të ketë zgjedhje gjithnjë e më të ngjashme.

Struktura e shkëlqyer është një plan i shkëlqyeshëm; dhe duke mbajtur parasysh që ngjyrime të ndryshme do t’u drejtohen më pak individëve, do t’u drejtohet atyre individëve në një nivel më të thellë. Ju gjithashtu do të keni përparësinë të shkoni kundër zor se çdo zgjedhje në trurin e atyre individëve; dhe kjo është mjeti me të cilin ju shet shtëpinë tuaj për shtesë.

Ajo që është më domethënëse është që ju të adhuroni kuzhinën tuaj, kështu që zgjidhni hijen dhe kompletoni që ju energjizojnë. Përcaktoni të bëni atë që të tjerët nuk janë përfundimisht. Të gjithë segmentet duhet të përparojnë në drejtimin e një objektivi të fortë të strukturës. Struktura e shkëlqyeshme është e lidhur me daljen në gjymtyrë, duke ecur në rrugë dhe duke u goditur në kërkimin e stilit tuaj shumë të mirë.

Pika interesante kur zgjedhni një ngjyrë për dollapët e kuzhinës

Në shumë raste, ne deklarojmë se “shtëpia zgjedh mbrojtjen e hijeve” dhe zgjedhja e shkëlqyeshme e mbrojtjes së hijeve është gjithnjë e më shumë për heqjen e hijeve, në çdo rast kur fillon fillimisht procedura.

Konsideroni gjërat që nuk do të ndryshohen. Ndoshta ju adhuroni parzmore / pajisjet e spërkatjes së pasme dhe pajisjet hyrëse ose keni disa punë me gurë ose punë me tulla në një dhomë lidhëse. Ju duhet të zgjidhni një hije, e cila do të komplimentojë këto instalime pa ndryshime. Ju duhet të dini për ndikimin që do të ketë ndriçimi në dhomë në hijen e ndarësve. A është ndriçimi karakteristik? Radiant? Fluoreshente? Një përzierje e dy ?. Ndriçimi do të ndikojë në mënyrën se si shfaqet një hije dhe pamja gjithashtu do të ndryshojë për kohëzgjatjen e ditës dhe natës pasi ndryshimi i përzierjes së ndriçimit.

Vazhdimisht bëni një shembull hyrjeje për t’ju dhënë një rast të jashtëzakonshëm të hijeve.

Në këtë pikë ka të ngjarë të keni kuptuar se një nga qasjet më të spikatura për të ndryshuar në mënyrë drastike kuzhinën tuaj (dhe nga këndvështrime të ndryshme shtëpia juaj) me një kosto të arsyeshme është pikturimi i dollapëve tuaj të kuzhinës. Ishte unike rreth 10 vjet para se dollapët e panxhar dhe lisi ishin vendimi më i njohur megjithatë dollapët për pikturë janë shndërruar me shpejtësi në standard.

Ne rishfaqemi shumë nga dollapët e kuzhinës (dhe dollapët e dushit, dhe kështu me radhë) në zonën Cleveland, OH dhe një nga pyetjet më të njohura që ne marrim është gjëja që duhet të lodhni. Këtu janë një pjesë e modeleve tona të preferuara (të gjitha nga puna jonë) së bashku me një sqarim për t’ju mundësuar të zgjidhni atë që është më e mira për shtëpinë tuaj. Nëse nuk keni ndër mend të kujtoni, kur zgjidhni ndonjë hije të bojës që shumica e ngjyrave të ndryshme në dhomë ndikojnë në atë që duket më mirë. Një hije mund të duket e pabesueshme në kuzhinën e një personi tjetër ende jo në tuajin.

Dollapët e bardhë të kuzhinës

Hijet më të njohura janë akoma. Një arsye e bardhë është një hije kryesore është tema më e zakonshme në pop-in e kuzhinës (për shembull, ndarësit dhe sportelet). Dollapët me bojë të bardhë mund të bëjnë që një kuzhinë më e vogël të duket më e madhe thjesht si pikturimi i ndarësve që një hije më e lehtë mund të bëjë.

Kabinete me lesh gri / krem

Hije e dytë më e përhapur e hyrjes në zyrë është një gri ose krem. Në shtëpi të shumta, një hije e shkëlqyeshme e bardhë në dollapët e kuzhinës mund të jetë tepër e shkëlqyeshme. Ky është rasti në të cilin ne nuk jemi bashkërendues. Për shembull, në qoftë se sportelet tuaja kanë një ton tonesh me ngjyra të errëta ose të verdha, në atë pikë një hije gri mund të jetë një kompliment i jashtëzakonshëm.

Hijet funksionojnë në mënyrë të shkëlqyeshme (dhe madje edhe më shkëlqyese) në këtë kuzhinë për shkak të ngjyrave të ndryshme. Meqenëse përçuesit janë një hije e gjelbër dhe pllaka e pasme ka një ton tonesh me ngjyra të errëta, kjo hije gri e çelur i komplimenton mirë ato.

Piktura kuzhina kuzhine Grey

A është familja më e njohur për mbrojtjen e hijeve për një hije ndarëse, por a është ajo hije më e mirë për dollapët tuaj të kuzhinës? Certainlyshtë padyshim një vendim i spikatur, megjithatë ka të ngjarë pak më shumë ‘popullore’ sesa e bardha dhe gri. Ashtu si çdo hije, ajo vërtet mbështetet në pjesën e mbetur të zbukurimit tuaj vetëm në dyshemetë dhe parzmore. Drita e errët dhe e errëta janë të dy të famshëm për dollapët. Një zbehje e shurdhër mund të jetë veçanërisht e mprehtë në dollapët, për shembull, pikturimi i ishullit ose thjesht dollapët e poshtëm që shndriten.

Kabinete kuzhine të pikturuara blu

Mund të jetë një forcë e errët detare blu. Kjo mund të përdoret më mirë sesa në dollapët sesa në ndonjë pikë të konvergjencës. Isshtë një alternativë e vërtetë e përhapur, por është një alternativë e vërtetë e përhapur.

Ngjyrat jeshile për dollapët e kuzhinës

Një zgjedhje e fundit e hijes për të treguar është një hije e gjelbër. Si forca detare blu, kjo është një zgjedhje elegant që punon e vetmuar në shtëpi të veçanta. Kjo hije mund të funksionojë në shtëpi me tone më të ngrohta, për shembull, hije bezhë. Ka më shumë të ngjarë që të ketë një ngjyrë gri të pasur pak më shumë sesa një e bardhë e dukshme.

Idealisht ky artikull shkakton sipërmarrjen tuaj të pikturës në dollapin e kuzhinës. Ka një ton të alternativave të jashtëzakonshme të arritshme dhe më e mira për të vërtetë mbështetet në shijen tuaj dhe ngjyrime të ndryshme në kuzhinën tuaj. Në rast se ju jetoni në zonën Cleveland, ne do të dëshironim të bisedonim me ju në lidhje me pikturimin e dollapëve tuaj të kuzhinës. Ju mund të njiheni me procedurën tonë në faqen tonë të pikturës së kabinetit.